Tres orelles en l’interessant novellada de Pedraza de Yeltes a Dax

La novellada de Pedraza de Yeltes a Dax (França) ha suposat el primer compromís de la temporada per a Maxime Solera, després de posposar l’alternativa per l’any que ve.

El francès, que ha obert plaça, se les ha vist amb el novell més deslluït de la matinal. El de Pedraza de Yeltes ha entrat en tres ocasions al cavall, però a la muleta s’ha apagat aviat deixant sense opcions a Solera, que ha sigut silenciat.

A partir d’aquí, la novellada ha anat a més. Francisco Montero ha rebut el seu oponent per farons de genolls amb el capotell. L’entrega habitual del líder de l’escalafó ha valgut per tallar la primera orella de la jornada, després de punxar al primer intent.

El tercer de la matinal li ha correspos a El Rafi, que d’igual manera ha obtingut un trofeu.

L’últim novell ha sigut el de millor nota, al qual Tito Sandoval li ha proporcionat el càstig adient, sent ovacionat pel públic francès. José Fernando Molina ha tallat una orella de Potrico, premiat amb la volta a l’arena, després d’elaborar una faena per les dues mans rematades amb una sèrie de manoletines i una mitja estocada amb ús de la bescollada.

Foto: Yannick Florenza

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.