A Saint Comes destaquen els catalans

Antonio Arrebola, Francisco Hidalgo i Miguel Angel Martinez, no desentonen en les seves actuacions, mantenen un bon nivell i progressen en la seva tècnica que es va polint mica en mica després de posar el peu a la plaça.

Tot i els inconvenients, la darrera oportunitat que van tenir els joves catalans de torejar va ser a la localitat francesa de Sains Comes, en el decurs d’una classe pràctica on van demostrar que estan preparats per a fites mes importants, sobretot Antonio Arrebola, al qui van declarar triomfador del festeig, premiant-lo amb una simbòlica orella. Francisco Hidalgo va topar-se amb un animal perillós amb el que es va mostrar valent i ferm. I Miguel Angel Martinez, per la seva banda, va estar artístic i a gran altura amb un animal notable que va fer possible el seu lluïment, Tot i que es va quedar amb un premi curt, va donar una volta a l’anell en senyal de reconeixement al seu esforç, igual que el compatriota Francisco Hidalgo.

El francès Dorian Canton, deixeble del matador Richard Millian, va estar valent i amb ganes davant d’un animalot que el va voltejar en varies ocasions, en totes sense por va tornar a la cara del novell.

Els més joves del Centro de Tauromàquia de Nimes, Quentin Brousse, Vincent Laratta i Anais Magnard van compartir la lidia d’un jòneg, on van poder mostar els progressos del seus aprenentatge.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.