Abel Robles abandona l’hospital

El noveller d’Olot Abel Robles ha rebut avui l’alta hospitalària després que l’ingresessin dijous passat al patir un ictus cerebral.

El català va estar fins diumenge a la UCI i fins avui a planta. Al llarg d’aquests dies li han anat fent varies proves a l’hospital de La Paz (Madrid) que han descartat lesions greus. Tot i així haurà de mantenir repòs i un període de recuperació encara sense determinar.

A través de les seves xarxes socials, el noveller a volgut agraïr a tots aquells que li han enviat mostres de suport amb el següent missatge:

“Quiere a tod@s agradecer el gran número de muestras de apoyo y ánimos durante estos días complicados; también agradecer a los sanitarios, equipo médico y a la planta de neurocirugía del hospital La Paz por su labor y profesionalidad.
Y como no, con ganas de volver a los ruedos.
Muchas gracias”.

Durant aquests dies, Robles no va poder torejar a la novellada de Partido de Resina a San Agustín del Guadalíx on estava anunciat. Per aquest motiu, els organitzadors ja han anunciat que Abel Robles i Diego San Román (ferit greu a Nimes) seran els primers novellers amb els que parlaran de cara a la fira de l’any que ve.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.