Abel Robles destaca a Benidorm

El català Abel Robles destaca a Benidorm, al Encuentro Internacional de Escuelas Taurinas. Va tenir la difícil tasca d’obrir cartell, jornada i fira, el dissabte, ja que l’Escola Taurina de Catalunya ha estat la última en incorporar-se a l’encontre i va deixar el nivell molt alt, després de tallar les dues orelles de l’únic jònec que va lidiar.

El jove d’Olot es va enfrontar a un excel·lent animal de Jimenez Pasquau, al que va saber adaptar el ritme de les envestides a la velocitat temprada de la muleta i va culminar la feina amb una bona estocada.

Abel Robles, tanca una temporada en la que ha demostrat assolir una maduresa i estar preparat per a compromisos més importants, després de triomfar en places de primera categoria d’Espanya i sobretot a França, país on gràcies a l’agermanament de l’Escola Taurina de Catalunya i el Centre Francès de Tauromàquia ha desenvolupat gran part de la temporada. Sense cap tipus de dubte, la planificació de l’any vinent estarà centrada en el debut amb picadors, i situar-se en una posició favorable a l’escalafó de plata.

El resum complet de les actuacions dels joves aspirants a toreros, de l’ Encuentro Internacional de Escuelas Taurinas de Benidorm, es el següent:

Dissabte 5 de novembre:  Abel Robles de l’Escola Taurina de Catalunya (dues orelles), Filiberto Martínez de l’Escola Taurina de Albacete (orella), Alberto Gila de la Escola Taurina d’Alacant (orella), Daniel Crespo de l’Escola Taurina Jerez de la Frontera (ovació), Cristian Climent de l’Escola Taurina de Valencia (orella), Miguel Ángel Silva de l’Escola Taurina de Badajoz (orella).


Foto: Faricle

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.