Alberto Faricle rep homenatge a Tudela

El passat 24 de juliol, el fotògraf més representatiu de la Catalunya taurina, Alberto Faricle, va ser homenatjat a la seva Tudela. Faricle va ser declarat com a Tudelano Ausente 2012 i va ser l’encarregat d’encendre el cohet am el que s’inicien les festes patronals en honor a Santa Ana.

Des de la balconada de l’Ajuntament i amb una plaça completament abarrotada de gent entregada a la festa, la jornada va començar amb l’imposició i anudament del tradicional pañuelo de Tudela. En tot moment, Alberto Faricle va poder sentir l’estima i el carinyo dels seus compatriotes tudelans, Mes tard, durant la tradicional passejada pels carrers de la vila i davant de la seu de la Peña El Brindis, on Faricle va ser rebut per l’alcalde de la ciutat D.Luis Casado se’l va fer entrega del premi commemoratiu davant d’una multitud de ciutadans i amics.

A l’acte, també va assistir el reconegut aficionat i vicepresident de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya, Fernando del Arco que en un petit discurs va destacar les virtuts personals i professionals del fotògraf de La Monumental.Com a cloenda l’escola de jotes Raimundo Lanas va dedicar una composició alusiva al moment de l’homenatge.

2 comentarios en “Alberto Faricle rep homenatge a Tudela

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.