La UTYAC, present a València amb el Tendido Joven

L’associació valenciana Tendido Joven ha estat l’amfitriona de la primera trobada entre agrupacions taurines juvenils que va tenir lloc el dissabte, 28 de juliol, a la carpa instal · lada als voltants de la plaça de toros de València i que va esdevenir tot un èxit d’assistència .

Amb el suport de la Diputació Provincial de València i l’empresa Simón Casas Production, representada per Nacho Lloret -que en tot moment ha donat suport a aquesta iniciativa- Tendido Joven va voler aprofitar la celebració de la Fira de Juliol per concentrar en un mateix escenari a la llavor de la Festa, els aficionats més joves. D’aquesta manera, directius d’entitats com el Foro de la Juventud, l’Asociación Juvenil Taurina Española o la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya, així com membres d’Amigos de la plaza de toros de San Clemente i aficionats pràctics arribats des de diferents punts de Espanya, es van citar a la capital del Túria per debatre la situació que travessa la Festa i per programar properes activitats conjuntes amb les de poder demostrar que els joves aposten per la Tauromàquia.

Amb el propòsit de conèixer-se els membres de les diferents agrupacions i abordar temes que preocupen a totes elles, els joves es van donar cita en una primera trobada matinal on van abordar temes com el de la captació de nous socis, coincidint tots en que la millor eina per aconseguir-ho són les xarxes socials. Un altre punt que es va debatre va ser el de tractar que els empresaris de les places de toros i diferents òrgans de govern ofereixin als membres de les agrupacions de joves aficionats la possibilitat d’accedir als festejos per un preu més reduït per tal d’apropar la joventut a la Festa.

Després d’aquest debat, els representants congregats van assistir a un dinar conjunt que es va desenvolupar a l’interior

Els presidents de les diferents associacions.
Els presidents de les diferents associacions.

de la plaça de toros per després anar al mà a mà entre Enrique Ponce i Morante de la Puebla. Finalitzat el festeig, de nou la carpa va ser el lloc escollit per celebrar la ja tradicional festa de Tendido Joven, un dels actes més esperats pels joves aficionats i que va posar fi a aquesta pionera trobada.

La intenció tant de Tendido Joven com de la resta d’entitats és tornar a reunir-se al mes de setembre durant el desenvolupament de la fira taurina d’Albacete i un dels aspectes importants que espera tractar és el de la creació d’una única associació de joves aficionats .

Un comentario en “La UTYAC, present a València amb el Tendido Joven

  1. Me parece perfecto este tipo de actos y a la vez me parece importante para la tauromaquia que se de voz y fuerza a la gente joven. Gracias UTYAC por todo el trabajo que está haciendo por los toros en Cataluña, quizás sea la asociación una de las pocas cosas que nos está dando vida a los taurinos catalanes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.