Matilla: “Que pidan más rescate para pagar lo que han prohibido”

El titular amb la frase de Matilla està amagat a El Periódico que ressalta la notícia de que “Tres Hospitals catalans no podran pagar ni les nomines d’aquest mes.”

Pot sonar a rabieta la frase de Toño Matilla, més li valdria oblidar-se dels diners, agafar paper, boli i el telèfon, trucar als toreros per tal de fer són les combinacions dels cartells de la propera fira de La Mercè, rebatejada com a fira de La Llibertat la temporada passada.

Doncs que torni la Llibertat per que seria incomprensible que el rescat a Catalunya fos per a pagar la prohibició dels toros i no per a tapar l’immens forat de les arques autonòmiques . Sense que soni a demagògia que paguin primer als Hospitals i que assegurin les nomines de tots els treballadors públics.

Les tisores de la Generalitat retallen també les indemnitzacions per la prohibició dels toros a Catalunya, ja que el Govern tan sols admet a tràmit dues de les vint-i-vuit demandes presentades, la de Balañá  i Matilla. Propietaris de la plaça i empresari de La Monumental. La Generalitat no té en compte que en l’organització d’una corrida de toros  intervenen com a elements principals els toros i els toreros, rebutjant  les demandes dels ramaders i dels matadors. La Generalitat també rebutja les demandes de les empreses de transport de ramat, les d’empreses de publicitat i les dels comerços i negocis dels voltants de la plaça.

Bastant feina tenen els politics amb rebaixar una Prima de Riesgo que fins ara ens era desconeguda i de la que, per desgràcia, ara en parlem molt sovint. Amb les reformes que no agraden a ningú, amb l’ombra de la vaga general i amb els rescats de la Bankia i la banca. Però que no s’oblidin al Congrés, ni al Tribunal Constitucional, que aquí a Catalunya, l’afició taurina encara esperem ser rescatats per a tornar amb llibertat a La Monumental.

3 comentarios en “Matilla: “Que pidan más rescate para pagar lo que han prohibido”

 1. AMB IRONIA,PERO AMB RAO!!
  Igual si no haguesin prohibit als toros,
  i no haguesin despresiat als aficionats catalans,aquets
  politics separatistes i malbaratadors tindrian algun
  calaret mes.
  VERGONYA TENIR AQUETS POLITICS

 2. Ens tenen oblidats, marginats, cap polític, malgrat tot el que alguns van dir, recorda ara cap de les seves promeses i no oblidem pas les signatures de la ILP presentada al Congrés dels Diputats, el recurs al Tribunal Constitucional… I mentrestant esperant per tornat a ser un català lliure.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.