Alejandro de Benito avança a França

El català Alejandro de Benito, puntua a França. Al festival de Plaisance du Gers, on va compartir cartell amb el matador francès Julien Lescarret. Alejandro va guanyar una orella de l’únic bou que va lidiar.

A la vila de Plaisance du Gers, es va organitzar el passat dissabte un festival amb un toro i dos jònecs de la ramaderia francesa de Bonet, en el que el matador francès Julien Lescarret va compartir tarda amb els joves, Alejandro de Benito, alumne de l’Escola Taurina de Catalunya i Sofianito, alumne de l’Escola Taurina de Beziers.

Julien Lescarret va trobar-se amb un gran toro, al qui va entendre en totes les seves envestides, i al qui va poder realitzar una labor de molt nivell. Va aconseguir les dues orelles, després d’una gran estocada.

Per la seva banda, Alejandro de Benito, va estar molt decidit i valent, i va superar les complicacions que li va presentar el seu oponent. El ritme de la seva feina, va arribar a un to més alt en les sèries amb la ma dreta. Va fallar amb el primer envit de l’espasa i va matar al segon intent. Aquesta taca, va fer que el premi superior es rebaixés a una merescuda orella.

Sofianito, el tercer de la jornada, i l’alumne de l’Escola Taurina de Beziers, va topar-se amb un animal molt complicat, tot i que va estar a l’altura del seu oponent. Es va capficar amb l’espassa i tan sols va donar una volta a l’anell.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.