Alternativa de Jesús Fernández

Jesús Fernández, el torero de Sant Boi de Llobregat, prendrà l’alternativa a la fira de Las Navas del Marqués el pròxim dia 12 de juliol amb toros de la ramaderia Sánchez-Urbina. El padrí de la cerimònia serà César Jiménez i com a testimoni actuarà el mexicà Joselito Adame.

D’aquesta manera posarà fi a una llarga etapa com a noveller amb picadors que va iniciar el 4 de maig del 2008 a Barcelona amb novells de Casasola. El cartell el completaven el català Enrique Guillen i el francès Román Pérez.

El triomf més rotund de Jesús Fernández a La Monumental de Barcelona va arribar el dia 1 de maig de 2011 on va tallar dues orelles a novells de Valdefresno i va assegurar la sortida per la porta gran. Aquesta actuació li va permetre ser declarat triomfador de la temporada catalana per diverses penyes taurines i li va obrir les portes de Madrid. Es va presentar a Las Ventas un més i mig més tard, el dia 25 de juny, on va rebre dues fortes voltejades del seu primer oponent. Tant aquesta faena com a la que va realitzar al cinquè van ser ovacionades pel públic madrileny.

Va tornar a Las Ventas el 21 d’agost del mateix any on va donar la volta a la plaça després de matar el d’Hdros. D. Alfonso Sánchez Fabrés.

Una altra tarda important a Madrid va ser la de l’1 de juliol de 2012  on va ser ferit, en dues ocasions, pel seu primer novell. A l’iniciar una sèrie pel costat esquerre, el de Murteira Grave li va propinar una banyada de 20 cm a la cara interna de la cuixa esquerra. Fernández, amb un torniquet, va continuar la faena i va ser a l’hora de entrar a matar quan l’animal el va agafar un altre cop, inferint-li una cornada de 15 cm a la cuixa dreta.

Després d’aquesta llarga etapa on el torero de Sant Boi ha donat sempre la cara a Barcelona, a Madrid i a França, el dia 12 de juliol, Catalunya comptarà amb un altre matador de toros.  Perquè encara que molts no ho vulguin veure, Catalunya és i seguirà sent taurina.

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.