Antonio Cuadra segueix encadenant triomfs

El noveller català Antonio Cuadra segueix triomfant. Aquest cap de setmana va aconseguir tocar pèl en els seus dos compromisos.

A Ciudad Real, va mostrar des del primer minut les seves ganes anant a portagayola en el seu únic jònec de la novellada. El català va entendre a la perfecció el de José Vázquez i el va torejar temperat, aconseguint els millors passatges amb la mà esquerra. Va rematar la faena amb una bona estocada que, de no tractar-se del novell que obria plaça, hauria valgut possiblement les dues orelles.

El van acompanyar en el cartell José Antonio “El Lauri” (orella), Marcos Pérez (dos orejas y rabo simbólicos),  José Luis Becerra (orella),  Álvaro Martín (silenci) i Alejandro Andreu (silenci).

El dia següent, a Fontvieille (Arlés) va participar en el concurs internacional de novellades. Va tornar a mostrar l’ofici après durant aquest temps i la seva constant evolució davant d’un complicat jònec de François André, al que li va trobar la distància i les altures. Va aconseguir meritòries sèries amb les dues mans, fet que li va valdre l’orella.

Cuadra va quedar en segona posició en una votació ajustada amb el francés Dylan Raimbaud que es va proclamar vencedor del trofeu “Frédéric Mannoni” després de tallar dues orelles. Completaven el cartell Adam Samira (orella) i Carlos Olcina.

IMG-20150720-WA0006

 

 

Fotos: Pizarro

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.