Cap nen sense joguina

Toreros catalans com Serafín Marín,Enrique Guillén,Jesús Fernández, Vicente Osuna, Omar Guerra, Fernando Casanova, Alejandro de Benito, Abel Robles… faran de futbolistes per un dia. Serà el proper 2 de gener de 2011. En una campanya organitzada per l’UTYAC i recolzada per vadebraus.com, en un partit que s’ha titulat “Cap nen sense joguina”.

A partir de les 11 del matí al camp de fútbol de Llefià Badalona, es jugarà un partit triangular entre els toreros i dos combinats d’informadors taurins i  afeccionats, en aquesta banda vestiran Paco Piriz, David Dorado, Raul Felices, David Guillen, Paco March, Jose Maria Alarcon, Manuel Salmeron…

L’entrada es gratuïta, però com es una causa benèfica es demana als assistents que portin una joguina, que també aportaran els participants del partit.

Les joguines es donaran a la Creu Roja de Barcelona, que s’encarregarà de distribuir-les entre els nens de les famílies amb més dificultats de la ciutat, perque el dia de Reis cap nen es quedi sense joguina.

Vine i col·labora amb nosaltres!!

Si algú está intersat en participar i vol formar part de l’equip d’aficionats pot escriure un email per apuntar-se a info@vadebraus.com

El camp de futbol del Llefia està a la Rambla Solidaritat s/n de Badalona, just darrera de l’hospital de l’ Esperit Sant, i la parada de metro més propera es Llefia i es de la línea 10.

Un comentario en “Cap nen sense joguina

  1. Es una idea plena d,humanitat i que demostra qu,els taurins
    tenim cor i amor a las personas.
    Jo malauradament no podre venir al partit,pero he portat
    unas joguinas al bar “El Jardin”.
    Felicitats a tots

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.