Edicte contra les prohibicions

Ahir, tot just després de l’acte de la toma de possessió, on Artur Mas va prometre fidelitat al poble de Catalunya i a tots els catalans. El nou President ha assegurat que “Catalunya serà una nació lliure de prohibicions. Es farà present el seny català”.Així ho va fer i no li va faltar temps per a signar el seu primer edicte.

La primera de les prohibicions que serà revocada, entraria en vigor el 2 de gener de 2011 i es a causa de la nova llei del tabac, que prohibeix  fumar als bars i restaurants. A Catalunya es podrà fumar a bars i restaurants perquè aquesta prohibició no entrarà en vigor en terres catalanes, ja que després de les despeses que van fer alguns locals per a habilitar espais per a fumadors, es suficient, segons el nou edicte. Mas ha afirmat que amb l’actual crisi econòmica i aquesta prohibició, els locals perdrien clients i l’economia s’estancaria encara més.

L’altra prohibició que no es materialitzarà es la de les corrides de toros. Artur Mas, el nou president posarà especial atenció en la “llibertat de tots els ciutadans, inclús de les minories”. I  en quant els toros, Artur Mas, ha afirmat que votar a favor de la prohibició va ser un error que comporta unes despeses multitudinàries que a hores d’ara la Generalitat no es pot permetre.

Amb aquesta afirmació s’ha format un gran enrenou i s’ha celebrat encarà més que el possible retorn de Jose Tomás a La Monumental de Barcelona . Artur Mas ha assenyalat que com a President de Catalunya, també presidirà tots els esdeveniments multitudinaris que es celebrin a Catalunya. “Ja vaig presidir el partit Espanyol-Barça , presidiré el GP de Formula 1 a Montmeló, i si haig de presidir una corrida de toros amb Jose Tomás, ho faré”.


Foto: www.gencat.cat

10 comentarios en “Edicte contra les prohibicions

  1. Cuando lo he leído me he dado cuenta de que era una inocentada. Personalmente me gusta buscar en los periódicos las inocentadas del día, yo no me lo he tomado mal.

  2. Siento que haya alguien que se haya tomado esta noticia en serio, hoy día 28 de diciembre, aunque tengo que decir que si se la ha creído después de leer que Artur Mas sera el presidente de una corrida en la que toreara Jose Tomas, es que ha sido un poco inocente. Igualmente os pido disculpas. Ah, también quiero pedir disculpas a los fumadores, a partir del 2 de enero lo tenemos chungo.

    No obstante, pienso en poder escribir DE VERDAD la noticia en que los toros en Catalunya NO ESTÁN PROHIBIDOS. Por ello confío en la decisión del Tribunal Constitucional y apoyo la iniciativa que ha planteado la Federación de Entidades Taurinas de Catalunya para que el Congreso de los Diputados, declare como Bien de Interés Cultural las corridas de toros.
    Un saludo a todos

  3. Esta claro que es una broma! Como va a ser Artur Mas presidente de una corrida de toros¿? jejeje. A mi si que me ha hecho gracia. Por cierto, enhorabuena por el cambio.

  4. Crec que la tauromàquia a catalunya ja ha rebut prou com per fer-ne escarni el dia del Sants Inocents. Si tot això és cert benvingut sigui. Sinó, millor que ens estalviem certes bromes. Ho dic des del més profund respecte cap aquest pàgina que em mereix tota la meva admiració per tal valenta comesa.

    Salut i toros!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.