Cargar la suerte, interpretación de un misterio taurómaco

Cargar la suerte, interpretación de un misterio taurómaco ,  obra del reconegut afeccionat colombià afincat a Barcelona Nicolas Sampedro, es presentarà el proper  dimecres 5 de novembre a La Casa de Madrid en Barcelona a partir de les 19:30 hores.

Per a tal acte, l’autor estarà acompanyat per Xavier Noguera, pintor i afeccionat als toros, que amés a col·laborat en l’obra realitzant les ilustracions. Albert Taurel, col·leccionista taurí i gran afeccionat. I Antoni González, autor del llibre Bous,Toros i Braus.

Com es costum en aquestes cites taurines de La Casa de Madrid, en finalitzar l’acte de presentació de la obra, s’organitzarà un petit convit amb una degustació d’una copa de vi. A més també  està previst un sopar. Tot aquell que estiguir interesat en quedar-se al sopar, haurà de confirmar la seva assistencia a través del email cargarlasuerte2014@gmail.com.

Cal recordar que La Casa de Madrid, está a Barcelona al carrer Ausias March, 37, Pral. I que les parades de metro més properes son Arc de Triomf i Tetuan.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.