Doble compromís per a Antoni Villalta

Molt poc s’ha parlat sobre Antoni Villalta, un noveller sense picadors català que intenta ser torero a Castelló.

Villalta és un jove de Mas de Barberans (Montsià) de 19 anys que viu entre la seva localitat natal i Castelló per compaginar els seus entrenaments a l’Escola Taurina de Castellón.

Aquest cap de setmana té dues novellades en modalitat de classe pràctica per tancar la temporada. Avui, 30 de setembre, toreja a Llucena (Castelló) una novellada de Manuel Bertrán. Villalta compartirà cartell amb Clemente Jaones (E.T. Nimes) i amb dos companys seus de l’escola com ho són Héctor Edo i Jorge Rivera.

Demà, 1 d’octubre, toreja a Vall d’Alba una classe pràctica diferent a les habituals. Cinc novellers de l’Escola Taurina de Castellón seran apadrinats per quatre matadors i un noveller amb picadors de la terra. Així doncs, Héctor Edo serà apdrinat per Soler Lázaro, Marcos Caro per Abel Valls, Jorge Rivera per Vicente Soler, Antoni Villalta per Varea i “El Ceci” per Sedano Vázquez. Els novells seran de la ramaderia de Manuel Ángel Millares. L’Escola Taurina de Castellón ha volgut despedir la temporada d’aquesta manera tan original.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.