Dues corrides confirmades per a Maxime Solera

Com cada any, la França taurina comença aviat anunciant els cartells de les seves corrides.
En dues d’elles, hi participarà Maxime Solera, que encara amb il•lusió la seva segona temporada com a matador de toros. El primer compromís anunciat pel 2 d’abril és la corrida concurs a Saint-Martin-de-Crau on compartirà tarda amb dos experts del circuit torista: Paco Ramos i Alberto Lamelas. Els tres donaran mort a toros de Concha y Sierra, Cura de Valverde, Hubert Yonnet, Jalabert, Christophe Yonnet i San Sebastián. Precisament, d’aquesta última ramaderia és el toro de la fotografia de portada, Ordenado, número 7, que haurà de lidiar Solera.

Maxime tornarà a la plaça que el va veure triomfar el dia de la seva alternativa. L’11 de setembre, a les arenes d’Arles hi està anunciat amb López Chaves i un tercer espasa per designar, que serà un dels triomfadors de la temporada. La corrida serà un desafiament ramader entre Yonnet i Escolar.

França serà de gran importància per a la temporada de Solera, com ho ha estat durant tota la seva trajectòria, però també esperen sumar contractacions a Espanya.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.