El programa Los Toros, suprimit

Les anunciades retallades de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat sobre la seva ràdio i televisió municipal es faran efectius a partir de l’1 de gener de 2012. El consistori que dirigeix la socialista Núria Marín tancarà la televisió i tots els programes radiofònics externs realitzats per col · laboradors amb cost zero per a l’emissora municipal. I entre ells, el programa Los Toros.

Segons EFE, fonts de La Farga, l’empresa pública de la qual depèn la ràdio, han assenyalat per part seva que la presidenta del Consell d’Administració de l’entitat, Mercè Perea, ha fet arribar una carta als responsables d’aquests espais en els que agraeix el treball realitzat al llarg dels anys i diu que s’ha posat “punt final” a una “fructífera relació“.

Luis María Gibert, director de l’espai taurí suprimit, va rebre la notícia “el 24 de desembre per sorpresa, quan ens havien assegurat que no ens havíem de preocupar i que el programa seguiria en antena l’any vinent“. Tant Gibert com el seu col · laborador Ángel Saá coincideixen en no entendre aquesta decisió, ja que precisament els programes que han decidit treure de la graella són els de menor cost. Per tant, en aquest moment, el programa taurí degà a Catalunya no tindrà l’oportunitat ni tan sols d’acomiadar-se dels seus milers d’oients de cada nit de diumenge. De moment i si res canvia.

Malgrat la decisió del consistori, Gibert està en negociacions, encara en l’aire, perquè Los Toros tornin a estar, precisament, en l’aire, “de manera particular, fent-me càrrec del tècnic i de la publicitat, però no hi ha res concret. Estem a l’espera“.

Nou cop a la Festa a Catalunya, que es queda amb només dos referents informatius taurins en llibertat, aquest mateix portal i el programa Tendido 5, recentment ratificat per la seva emissora de Ràdio Sant Boi.

4 comentarios en “El programa Los Toros, suprimit

  1. Bé, supos que els qui hagin anat a la Federació aquest matí, hauran rebut una explicació per part del senyor Gibert o del senyor Sáa. Però no tots hem pogut anar-hi. Senyor Gibert, vostè que ha escrit en aquest espai en anteriors ocasions, tindrà a bé explicar-nos què és el que ha passat i quina solució hi ha? L’esperem.

  2. Los aficionados no tenemos la culpa de nada, lo que hay que preguntarse es ¿qué está haciendo la empresa de La Monumental?

  3. Gibert, reconozco y valoro lo que haces en favor de la fiesta en Cataluña. Después de tanta zancadilla que te ponen por todos los sitios, tu estás ahí luchando por una afición que no se si te lo reconocerá, pues ya sabes como somos los aficionados, no nos movemos para nada.

  4. Vamos a la desaparición de toda clase de acto con nuestra fiesta, los toros. A poquito a poco en Cataluña desaparecerá.
    Bravo por nuestros políticos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.