Els finalistes

Després de que el I Curso de Aficionados Prácticos de Catalunya tingués la seva darrera classe pràctica, ja es coneixen els 6 alumnes més avantatjats. Els 6 finalistes participaran al Festival fi de curs el 10 de març, a la plaça de toros de Ceret.

Tot i que l’organització del curs está encapçalada pel torero català Enrique Guillem i el banderiller Omar Guerra, també cal destacar l’ implicació d’altres catalans, professionals taurins, com Antonio Guillén, Juan España, Raúl Felices o Carlos Martínez que es van prestar desinteressadament en les tarees de docència i formació taurina als alumnes participants.

A falta d’una classe de toreig de saló, ja es coneixen els noms dels 6 finalistes que participaran el 10 de març a la plaça de toros de Ceret, i en el que estoquejaran reses de la ramaderia de Mari Carmen Camacho. Son els següents:

Cristophe Soulie (Sede Céret)
Mauricios Campos (Sede Barcelona)
Louis Faure (Sede Céret)
Paco Píriz (Sede Barcelona)
Pierre Planas (Sede Céret)
Javier Vila (Sede Barcelona)

A més per a completar la jornada taurina, es recorda que al mati hi haurà un tentadero públic amb la participació de tots els alumnes del curs, i al migdia un dinar de germanor entre els aficionats catalans i els francesos de Ceret.

Amb la finalitat de que la iniciativa es tanqui amb un èxit i que l’afluència i el suport dels aficionats sigui massiva, l’organització disposarà d’autocars que  sortiran el mateix dia des de La Monumental, a un preu de 10€ per persona. Per a reservar plaça, els interessats hauran d’enviar un correu electrònic a aficionadospracticoscatalanes@hotmail.es o bé trucar directament al telèfon 675970282.


7 comentarios en “Els finalistes

 1. Enrique gillen y toda su cuadrilla os doi un millon de gracias a todos habeis estado sobresalientes en todo muchos empresarios que tomen nota
  visca los taurinos visca cataluya

 2. Ha sido un proyecyo iniciativo muy bonito y acertado para los organizadores y participantes, de este 1º Curso de Aficionados Prácticos de Catalunya y França.
  Yó al igual que muchos otros aficionados, me sumo a que cuanto sea posible, se organice el 2º Curso.
  Suerte para los elegidos y que Dios reparta suerte?

 3. Moltes felicitats als finalistas,axi com als promotors
  i professors d,aquet maravellos projecta qu,ens heu fet
  disfrutar i sentir el toreig com si fossim toreros profesionals.
  Com alumne molt content os brindo

  VA PER VOSALTRES!!

 4. Moltes felicitats als finalistes!
  És un plaer compartir aquest curs amb la resta de companys. Felicito a l’ organització per la seva dedicació i motivació en tot moment per ajudar-nos a descobrir de més aprop la fantàstica aventura de la tauromàquia.
  Esperem que el dia 10 de març els novillos estiguin a l’ alçada dels seus estoquejadors. Segur que serà una gran festa!

  Salut i toros!

 5. Todo un placer y un orgullo de ser finalista de este I curso de aficionados practicos de Catalunya. Gracias a estos maestros y los enseñamientos, es un sueño que se realiza para mi de torear este festival taurino en mi plaza, en mi ciudad.
  Espero que sera un gran dia de aficion para todo los alumnos del curso y tambien por la gente que vendra a ver nos.
  Suerte y placer para todos

 6. Cartel de plaza de primera.Me alegro por todos.Yo, si fuera responsable de Taurodelta no cerraria todavía los carteles de San Isidro. Quién sabe…Nos vemos el domingo

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.