Escollits els nous càrrecs de la Junta Directiva de la UTYAC

El dissabte 18 de novembre es va dur a terme l’Assemblea General Ordinària de la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) on es van produir canvis rellevants.

Com comentàvem, hi va haver tres baixes i tres noves incorporacions a la Junta Directiva de la mencionada associació, fet que ha produït haver d’escollir quin dels membres ocuparà cadascun dels diferents càrrecs. Així doncs, la marxa de la presidència per part de Paco Píriz serà coberta per Verónica Moreno, fins ara vicepresidenta; Antonio Guillén en serà el vicepresident i els càrrecs de secretària i tresorer continuaran ocupant-los Lorena Paricio i Víctor Martín respectivament.

Des d’UTYAC asseguren que en aquesta nova etapa que s’obra continuaran treballant, amb aire renovat, i seguiran programat actes interessants per seguir defensant la Catalunya taurina. Sense abandonar mai l’esperit reivindicatiu, intentaran realitzar activitats on el soci pugui gaudir plenament de la seva afició.

 

Un comentario en “Escollits els nous càrrecs de la Junta Directiva de la UTYAC

  1. Des de aquestes ratlles, desitjo a la nova Junta de la UTYAC un bon èxit i unes bones ganes de treballar per la nostra afició comuna i que no és altra que la Festa dels Toros.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.