L’estiu de l’Escola Taurina de Catalunya

L’Escola Taurina de Catalunya va tenir diferents compromisos durant el recentment acabat mes de juliol. Diversos dels seus alumnes, juntament amb els agermanats del centre francès de Nimes, van complir actuacions, especialment al país veí.

Dijous passat, en una classe pràctica nocturna a Fos-sur-Mer, Manuel de Reyes va compartir cartell amb els gals Alejandro Marion, Vincent Larrata i Valentín. El català, davant complicats animals de Daniel Ruiz, va causar una nova grata impressió. Tots van passejar una orella simbòlica al tractar-se d’un festeig sense mort.

De Reyes també va participar a Lunel, a mitjans de mes. El 17 de juliol, davant jònecs de Rafi Durand, va aconseguir donar una volta a l’arena. El van acompanyar Lucas Miñana, de l’Escola de Beziers (ovació), Adam Belaidi, del Centre Francès de Tauromaquia (volta), i Tristan Espigue, de l’Escola d’Arles (volta), que va ser declarat triomfador de la tarda.


Rocío González va participar, també a Fos-sur-Mer, en una classe pràctica nocturna. La catalana va patir diverses tombarelles, havent de ser atesa a l’infermeria d’un fort cop al nas. La seva actuació va ser coratjosa. Va compartir cartell amb Anais, de l’Escola de Nimes, Saskia, d’Arles, i Marion, de Beziers. Els jònecs van ser de Daniel López, de mal joc.

Finalment, de Reyes, González i Manuel Adame van visitar la ramaderia catalana de Mansilla. El bestiar va ser complicat i no va col·laborar. Els tres alumnes van poder comprovar els seus avenços, especialment el jove Adame.

A més, per a aquest mes d’agost són diverses les actuacions que els alumnes de l’Escola catalana tenen previstes. Cristian Alfaro i de Reyes participaran en un festival el 6 d’agost. Serà a Molinos (Terol), al costat de Marta Borao i novells d’Adell Piquer. El mateix de Reyes tornarà a actuar al Bolsín de Nimes, que se celebrarà els dies 17, 18 i 19 d’agost, així com a Màlaga al mes de setembre, en una data encara per concretar. Per la seva banda, Alfaro estarà a Saint Laurent el 20 d’agost. A aquestes dates, també se sumarà Arles al setembre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.