Fernando del Arco a la Federació

Aquest diumenge continuen les conferencies organitzades per la Federació Taurina. En aquest cas, el conferenciant serà D. Fernando del Arco, escriptor, historiador, assessor de presidència de la Federació, un eminent aficionat i  un gran coneixedor de la història de la tauromàquia que parlarà sobre “Los libros y los toros”.

Fernando del Arco ha anat durant 70 anys a les places de Barcelona i ha gaudit de més de 4100 tardes de toros. Es soci fundador del Círculo de Amigos de la Dinastía Bienvenida en Barcelona.

Fernando del Arco posseeix una de les Biblioteques taurines més grans del món, tan sols la supera una en Mèxic i una altre a Madrid, amb més de 6400 llibres perfectament catalogats. Ha publicat 7 llibres taurins i 5 dedicats a la figura de Manuel Rodriguez Sanchez “Manolete” a qui va conèixer personalment i encara l’admira. A més Fernando del Arco continua editant la revista taurina anual Caireles que repassa l’any taurí a Catalunya.

Per tot això, quan parla Fernando del Arco assenta la càtedra.

La conferència començarà el diumenge 6 de febrer a les 12 del migdia, a la seu de la Federació Taurina de Catalunya, al carrer Rocafort 235, 5º 1ª esc. Dcha.

Un comentario en “Fernando del Arco a la Federació

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.