Propera reunió de la UTYAC a la Casa de Madrid

La Unió de Taurins i Aficionats de Catalunya ha convocat els seus socis en una reunió, que es durà a terme el proper dissabte 12 de febrer. En aquesta ocasió, es reuniran a la Casa de Madrid a Barcelona (carrer Ausiàs March, 37), després que la presidenta d’aquesta entitat, la senyora M ª Carmen Rodríguez Chacón, hagi cedit desinteressadament les seves instal.lacions a la UTYAC.

La Junta Directiva de la Unió destaca la importància que assisteixin el major nombre de persones possibles. En la reunió es tractaran temes com les properes sortides reivindicatives, informació sobre la ILP i com fer-se fedatari o el lliurament dels carnets als socis col.laboradors amb la UTYAC com a punts importants, a més de tots els suggeriments i idees dels assistents.

Creada el passat mes d’octubre, aquesta nova associació compta amb més de 150 persones inscrites. A través de la seva pàgina a la xarxa social de Facebook ja són prop de 750 els que s’han afegit. Tot aquell que vulgui formar part de la UTYAC, pot enviar un correu electrònic amb les seves dades, adreça i un telèfon de contacte a utyac@hotmail.com. Els aficionats que no estiguin inscrits, també es poden acostar fins a la Casa de Madrid i fer-se socis allà mateix.

 

3 comentarios en “Propera reunió de la UTYAC a la Casa de Madrid

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.