Ja està en marxa la ILP taurina

La recollida de firmes ja està en marxa. La Federació d’Entitats Taurines de Catalunya ja ha enviat els plecs als fedataris, que els rebran per correu en els propers dies als seus domicilis.

Després d’un temps d’espera, tal com s’havia previst el desplegament estarà preparat per a la important data taurina del Diumenge de Resurrecció, dia en què places tan importants com Las Ventas, La Maestranza, La Malagueta o la Monumental obriran les seves portes. A partir d’aquest moment, la Iniciativa Legislativa Popular té nou mesos per presentar davant el Congrés dels Diputats aquestes 500.000 signatures que declarin la festa dels toros Bé d’Interès Cultural i que revocaria la llei abolicionista aprovada pel Parlament el passat 28 de juliol.

Per això, en el text articulat en què es basa aquesta proposició de llei, s’inclou la següent disposició derogatòria: “Queden derogades totes les disposicions del mateix rang o inferior que s’oposin al que estableix aquesta Llei, llevat del que disposa la Llei 10/1991, de 4 d’abril “.

D’aquesta manera, l’afició taurina espanyola té una gran oportunitat per demostrar l’enorme força del segon espectacle de masses del país, només superat pel futbol. A més, cal recordar que al llarg de tot aquest procés de recollida de signatures dels aficionats poden fer-se fedataris.

Finalment, la Federació ha creat un ‘Manual del bon fedatari’, tan fàcil com important:

  • Els plecs només poden ser signats per persones amb nacionalitat espanyola, majors de 18 anys.
  • En els plecs, només es pot signar una vegada. Assegurar-se que no s’ha signat abans en un altre plec.
  • Advertir el signant que no torni a signar en un altre plec.
  • Escriure totes les dades en majúscula. Lletra clara i llegible.
  • Verificar les dades. Comprovar que tots els camps estan complets.
  • Important: en l’últim full del plec, el fedatari haurà d’escriure en el camp indicat el seu nom i cognoms, la data de finalització del plec, nombre de signatures que conté el plec i la seva signatura.
  • Retornar els plecs signats per correu certificat a l’apartat de correus 35017, 08080 Barcelona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.