Jesús Fernández torejarà a Catalunya

El noveller català Jesús Fernández que es va haver de traslladar a Valladolid per a continuar amb la seva preparació taurina, tornarà a torejar a Catalunya aquesta temporada. Serà al territorio toro de la Catalunya Nord, a Ceret el 13 de juliol.

Tot i que l’alternativa del noveller català i el pas del novell al toro està més proper,  Jesús es medirà en el primer festeig de la fira de Ceret  que es farà el dissabte 13 de juliol a les 11 del mati, als novells francesos de Hubert Yonnet, caracteritzats per tenir una cara imponent, molta mobilitat i bravura.

Aquí pots veure al camp, els animals seleccionats de la ramaderia de Hubert Yonnet dels qui donarà bona conta Jesús Fernández.

D’altra banda, es cert que Gustavo Martin, nou apoderat de Jesús Fernández, està treballant en les possibles combinacions per a la seva alternativa, però degut a l’èxit de la ILP i al reconeixement de les corrides de toros com a Bé d’Interès Cultural (BIC), ha fet que aquesta notícia provoqués la paralització total de les negociacions, ja que el desig del català Jesús Fernández es el de doctorar-se en tauromàquia a La Monumental.

Per tant quan l’empresa tingui el beneplàcit i l’autorització corresponent per a donar toros, ja pot comptar amb un cartell atractiu, si més una gran repercussió mediàtica per a Barcelona: L’alternativa d’un torero català.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.