Matilla: “Jo sóc aquí, estic disposat a donar toros a la Monumental”

L’últim empresari que va gestionar la Monumental de Barcelona, Antonio García “Matilla”, ha respost a la notícia que apareixia en elconfidencialdigital.com. Segons aquest portal, els gestors de la Monumental estarien preparant dues corregudes de toros per al mes de juliol i una gran festa a la Mercè, amb toreros com José Tomás, Morante, El Juli o Manzanares.

Toño Matilla es mostra optimista, però fa una crida a la cautela sobre el possible retorn dels toros a Catalunya. En declaracions a mundotoro.com, fa referència a aquesta publicació: “Em sembla molt bé tot el publicat, però no podem somiar … Tot és un escalfament o núvols informatius. Quan arribi l’autorització, arribarà l’hora de donar toros“.

L’empresari de Salamanca afirma que “l’aprovació de la tramitació de la ILP taurina al Congrés és un gran pas, un pas gegantí. Sóc fedatari i he recolzat i donat suport a la ILP, però entenc que necessito un reconeixement legal que m’autoritzi a donar toros a Catalunya. Estic esperant a la sentència del Tribunal Constitucional. Quan m’autoritzin a donar toros, els donaré “. A més, per Matilla, seria essencial la sentència del Constitucional: “Necessito de dues vies legals que m’autoritzin. O bé la resolució del Tribunal Constitucional o si és veritat tot el que s’ha publicat sobre la ILP, la seva aprovació definitiva. Però m’agradaria que el Constitucional fes públic la seva decisió“.

Les declaracions d’Antonio Matilla obren, a més, un raig d’esperança sobre el futur de la Monumental, després de massa mesos de silenci sobre una possible reobertura: “Estic esperant que em donin l’autorització legal per donar toros a Barcelona. Si el dubte és qui donarà toros a Barcelona, jo sóc aquí, estic disposat a donar toros a la Monumental“.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.