José Tomás, de Nimes al cielo

Aquesta tarda es presenta a Barcelona el llibre José Tomás, de Nimes al cielo (2013) Bellaterra. L’acte serà a partir de les 19:30 hores a la llibreria Laie, situada al carrer Pau Claris 85 de Barcelona. Tot i que la prohibició continua vigent i la plaça ja fa dos anys que està tancada, l’afició taurina de Barcelona torna a tenir un punt de reunió durant les festes de La Mercè.

L’obra  recull una part de l’històric matí en què el destre de Galapagar es va tancar amb sis toros a la plaça francesa de Nimes. El llibre compta amb nombroses i impactants fotografies d’aquell 16 de setembre de 2012, d’altres tants articles de testimonis presencials d’aquell matí (inclòs el del nostre company Paco Píriz), a més de totes les dades tècniques de la correguda i de les dades biogràfiques del propi José Tomás.

L’acte que promet l’assitència de convidants sorprenents, comptará amb la presencia dels autors del llibre i pretén que a més de ser una simple presentació literària, sigui també una reivindicació del toreig a la Barcelona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.