La Catalunya taurina amb Bogotà

El 12-N està marcat en el calendari des de fa diverses setmanes, especialment a la capital colombiana de Bogotà. Una manifestació que congregarà, entre el que s’espera que siguin milers d’aficionats, a diferents noms de toreros, retirats i en actiu. Per aquest motiu, la Federació Taurina Catalana ha emès un comunicat referent a l’acte previst per demà:

La FETC AMB BOGOTÀ 12N


La Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC) expressa la seva solidaritat i suport a la manifestació convocada el 12N a Bogotà a favor de la Festa Brava i per la llibertat.

Des de la Catalunya taurina, que pateix la desraó política que va portar a la prohibició del toreig en aquesta Comunitat i espera que, més d’hora que tard, el Tribunal Constitucional es pronunciï sobre el recurs interposat en el seu dia, es mira a Bogotà en la convicció que la seva lluita i la nostra són la mateixa i que tota iniciativa que busqui la reafirmació i vigència de la Tauromàquia, ha de comptar amb el màxim suport i difusió.

Perquè tenim motius i ens sobren raons; perquè la geografia taurina no té fronteres i perquè la llum del toreig venci a les tenebres de la intolerància: TOTS AMB BOGOTÀ 12N.


Federació d’Entitats Taurines de Catalunya.

Barcelona 11 novembre 2014.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.