La temporada dels nostres: Abel Robles

Abel Robles és, de moment, l’últim a arribar a l’escalafó de plata. El torero d’Olot ha debutat aquest any amb picadors després d’una dilatada carrera sense cavalls. En total han estat tres les seves actuacions amb els muntats, saldant les tres amb altres tantes sortides a collibè, conformant així, una exitosa i esperançadora temporada del debut.

Precisament, el seu debut es va dur a terme el 19 d’abril a La Puebla de Alcocer (Badajoz), davant novells de Carriquiri. Una orella del tercer i dos del sisè va ser el seu balanç, tarda que va compartir cartell al costat de Curro Damián i Emilio Martín. Gairebé dos mesos després, a Moraleja (Càceres) va fer el seu segon passeig, aquesta vegada en novellada mixta. La relloneadora Ana Rita i Lama de Góngora van acompanyar a Robles, que va tallar tres orelles als novells de Carmen Valiente López i Dehesa del Portezuelo.

La seva temporada es va tancar el passat 19 d’octubre a Estremera (Madrid). Dues orelles, una de cada oponent, li van possibilitar una sortida a coll davant novells del Boyeril i Valdelarina.

Robles, el passat mes d’octubre a Estremera

Aquesta ha estat l’arribada d’Abel Robles a l’escalafó de novellers amb picadors. Vuit orelles en tres novellades, tres portes grans i un bon munt de bones sensacions per afrontar la següent temporada. Nous reptes i noves esperances segueixen sortint de la Catalunya taurina. Aquesta arriba des de la taurina vila d’Olot. Des de La Garrotxa. Buscant el més difícil encara. Coses de la resistència.

Fotos: Facebook Abel Robles.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.