La gran final dels aficionats práctics catalans

El II Curso de Aficionados Prácticos de Catalunya encara el seu tram final, un cop es va consumar el cap de setmana l’última tienta. Els finalistes estan decidits, suma de les votacions entre tots els participants i professors, després de les tres classes pràctiques que s’han dut a terme . I els quatre següents, també formaran part del festival que tancarà aquesta edició el proper 26 de gener.

Després de les tres tientas de les quals ha constat el II Curso en la ramaderia de Jesús Marcén, a Villanueva de Gállego (Saragossa), els quatre alumnes que torejaran el festival que posarà punt i final al curs són Juan Martínez, Fernando Casanova, Jorge Cebrián i Fernando Azuaga. A més, Fernando Martín, Joan Adell, Javier Vila i Fernández Ponce actuaran com a sobresalients. Aquest serà l’ acte final, ja que al matí tots els alumnes participaran en una tienta. Al capdavant de tot l’esdeveniment, hi haurà els directors del curs Enrique Guillén i Omar Guerra, amb la resta de professors que han seguit l’evolució dels alumnes, com són Antonio Guillén, Raúl Felices, Eugenio Perucha i Carlos Martínez.

A diferència de la passada edició, la Finca La Nava (Saragossa) acollirà el final de curs, en una vetllada on es veurà el món del toro d’una manera particular i essencial: la visió dels aficionats.

Per a més informació sobre el desenvolupament de la final i reserves per assistir, l’organització del II Curso posa a disposició el seu correu electrònic, aficionadospracticoscatalanes@hotmail.es, així com els telèfons 616 146 693 i 675 970 282.

Cartell confeccionat per la gran final d’aquesta segona edició.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.