La ILP no s’atura

Tot i la entrada en vigor de la prohibició, la Comissió Promotora de la ILP que pretén declarar els toros com a Bé d’Interès Cultural a tot el territori espanyol, no descansa i continua sol·licitant un darrer esforç tant als aficionats com als professionals taurins.

Encara que la iniciativa està més a prop d’aconseguir el seu èxit, la ILP contínua necessitant el compromís de tots els fedataris, encarregats de recopilar les signatures, per a arribar al nombre de les 500.000 necessàries per a poder-se presentar al Congrés dels Diputats.

Després de l’entrada en vigor de la prohibició a Catalunya, i de l’anunci de la prohibició de l’entrada a espectacles taurins als menors de 12 anys a Galicia, l’amenaça comença a planejar sobre el País Basc, i especialment a la ciutat de Sant Sebastià, governada per Bildu, partit contrari als toros.

Cal recordar que es pot signar i recollir signatures fins al mes de Març, per tant encara hi som a temps per donar una empemta a la iniciativa taurina.

Tots aquells interessats en col·laborar amb la ILP en aquest darrer tram, hauran de sol·licitar els plecs de signatures a la comissió promotora (93 321 17 09 / 669 01 68 21 / 669 01 68 97 o info@federaciotaurinadecatalunya.es )

3 comentarios en “La ILP no s’atura

  1. Y que me decís de los populares en Galicia bailando el agua a los del BNG consintiendo en la prohibición a los cosos a los menores de 12 años; pues bueno, ya está germinando la semilla de la prohibición allí también.
    De los socialistas ya me lo esperaba pero de ellos no.La verdad es que de estos políticos no te puedes fiar, dan un giro de 180º a sus convicciones según necesidades.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.