La Jornada Campera de l’Escola Taurina de Catalunya, un dia rodó

L’Escola Taurina de Catalunya va celebrar el seu gran dia el diumenge passat. Uns 140 aficionats es van desplaçar des de diferents indrets de Catalunya fins a la ramaderia Buenavuentura (Alcalà de Xivert, Castelló) per acompanyar l’Escola a la seva primera Jornada Campera.

Tres dels seus alumnes es van poder presentar davant la seva afició. Hugo Casado, Mario Vilau i Alba Caro van torejar per primera vegada amb públic i van deixar bons moments amb la vaca que van compartir. A continuació, es van lidiar 6 novells de la ramaderia de Buenavenuta, de bon joc en línies generals. El més complicat va ser el que li va tocar a la novellera Carla Otero, que va estar valenta i decidida com de costum; Marcos Linares, triomfador del Ciclo de Esuelas Taurinas de Canal Sur, va mostrar-se solvent i amb molt ofici; Cid de María, va torejar a gran nivell ; Samuel Navalón, va deixar bons moments també; Cristian Alfaro, molt decidit des de l’inici al rebre amb dues llargues canviades el seu novell fins a unes ajustades manoletinas i Alfonso Morales va deixar clara la seva entrega en el primer novell en el seu debut. Els mateixos alumnes van ser els encarregats de lidiar i banderillejar els novells, que també van ser estoquejats.

Després del dinar de germanor a la mateixa finca, els aficionats pràctics de la sección annexa de l’Escola, van torejar dues vaques.

Des de l’Escola Taurina de Catalunya, agraeixen a tots els aficionats que els van fer costat en un dia tan assenyalat per ells, a Cucala pel bon tracte i joc dels animals i a les Escoles de Jaen, Guadalajara, Úbeda i Albacete per ser partícips de la jornada.

Fotos: Nines Ortega

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.