La Tribuna de hoy…

-La Tribuna de hoy, por nuestro director Luis Maria Gibert…Amb aquesta mítica frase d’Angel Saa començava 1 hora de radio taurina setmanal a Radio L’Hospitalet, en el seu programa Los Toros. Durant 25 anys ha estat a la graella de la radio i com a líder d’audiència cada diumenge a les 11 de la nit, amb Luis Maria Gibert com a director, que ara per canvia els micròfons per la ploma.

La tribuna de Luis Maria Gibert queda plasmada a 25 años de política y toros. L’editorial catalana Bellaterra, recolza una vegada més la tauromàquia amb aquesta obra que amplia  la seva col·lecció muletazos.

Amb aquest llibre Luis Maria Gibert recopila el punt crític i encertat que des de la seva Tribuna, ara també prohibida de  radio L’Hospitalet, cada diumenge durant els darrers vint-i-cinc anys arribava per mitjà de les ones als transistors dels aficionats taurins de Barcelona.

A més, la obra es complementa amb una Tribuna inèdita a la radio, aquella que a causa del tancament sense previ avís del programa, mai va sortir a les ones.

2 comentarios en “La Tribuna de hoy…

  1. Ojala podamos volver a escuchar pronto la frase: -La Tribuna de hoy, por nuestro director Luis Maria Gibert…
    Si los toros llegan a ser BIC y vuelven a Cataluña serán necesarios programas taurinos en las radios!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.