La UTYAC creix en nombre de socis i ja prepara el II Congreso

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) està treballant per confeccionar el seu II Congreso Taurino de Catalunya 2014. En els propers dies, l’activa associació taurina catalana donarà a conèixer la composició dels actes . De nou, el Congreso ocuparà els primers dies del mes de febrer, concretament els dies 7 ,8 i 9 de febrer.

Recordem que en la seva primera edició, les tres conferències van congregar a un gran nombre d’assistents, que van omplir de gom a gom la sala durant aquell cap de setmana de marcat accent taurí, el que impulsa de manera més que raonable la nova edició d’aquest any .

El passat mes de novembre, UTYAC va celebrar la seva assemblea anual de socis. Els càrrecs de la junta directiva van ser renovats després de la votació, amb l’entrada com a vocal de la sòcia Mari Carmen Jiménez, després de la baixa voluntària d’un dels vocals durant l’anterior exercici, sent reelegit com a president, Paco Píriz. L’associació va tancar l’any 2013 amb un creixement de més del 30%: 97 socis col · laboradors, 23 socis més que l’any anterior, fet que demostra l’important suport dels aficionats i que, gràcies a ells, es poden seguir programant activitats com aquest Congrés.

La quota per sumar-se a UTYAC com a soci col · laborador es manté per a aquest any en 25 euros. Aquells que estiguin interessats en fer-ho o que simplement vulguin rebre les seves informacions, poden posar-se en contacte a través del seu correu electrònic, utyac@hotmail.com.

Convidats de l’any passat: Serafín Marín, Paco March y el doctor Sierra, al costat de Paco Píriz.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.