La UTYAC se’n va a França

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) ha organitzat un nou viatge per seguir gaudint de la passió que ens uneix.

En aquesta ocasió es tractarà d’una sortid programada pel 8 d’abril que serà diferent a totes les demés on els socis tindran dues activitats en una sola jornada. Al matí es visitarà la ramaderia de Robert Margé on a part de veure tots els animals al camp, es presenciarà un tentadero de dues vaques per part d’un torero.

Posteriorment, tots els socis d’UTYAC es desplaçaran cap a Beziers per assistir al festival en homenatge a la Monumental de Barcelona on hi torejaran alguns dels nostres toreros i que començarà a les 15h. El cartell està format per Emilio Oliva, Serafín Marín, Tomas Cerqueira, Cayetano Ortiz, Maxime Solera, Carlos Olsina i Manuel de Reyes amb toros de Frères Gallon, Bruno Blohorn i Scamandre. En acabar el festival es tornarà cap a Barcelona.

Els preus són els següents:

  • Festival (entrada + autocar):

-Socis i no socis: 50€

  • Festival i visita a la ramaderia (entrades + autocar):

– Socis: 60€

– No socis: 70€

– Menors de 14 anys: 30€

Per tal d’aprofitar al màxim el dia, l’autocar sortirà a les 6:15h des de la Monumental de Barcelona (Lepant amb Diputació) el dia 8 d’abril.

Tots els socis que així ho vulguin poden efectuar la seva reserva enviant un correu electrònic a secretaria.utyac@gmail.com o a través de les xarxes socials de l’entitat.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.