L’ADAC confecciona una interessant fira de Ceret

L’ADAC ha anunciat a través de les seves xarxes socials els matadors de toros que lidiaran les corrides de Reta i de Raso de Portillo, publicades a finals d’any.

La del 2020 serà una fira plena d’alicients, amb noms interessants en el circuit torista més dur o l’experiment de la corrida de Reta, tota una incògnita pels aficionats. En quant a noms de toreros, poc més es pot demanar. Un autèntic especialista com Sánchez Vara, un gran lidiador com Octavio Chacón i un jove que apunta maneres com Pacheco se les veuran amb els de Casta Navarra. El cartell del diumenge per la tarda serà possiblement un dels més rematats de les últimes edicions: Fernando Robleño, ídol local encara que abandonés la plaça l’any anterior entre (lleugers) xiulets, i dos aspirants com Gómez del Pilar i Maxime Solera que s’han guanyat a pols el respecte dels abonats de Ceret competiran amb una corrida de Raso de Portillo.

I encara més, diumenge matí un dels novellers triomfadors de la temporada i que més expectatives ha creat en l’afició, Francisco Montero, lidiarà una novellada en solitari de diferents ferros. Una gesta absoluta que mereix respecte des del primer minut.

Les combinacions quedaran de la següent manera:

  • Dissabte, 18 de juliol. Corrida de Reta Casta Navarra per a F.J Sánchez Vara,
    Octavio Chacón i Miguel Ángel Pacheco.
  • Diumenge, 19 de juliol (matí). Novellada de diferents ramaderies de Saltillo, Concha y Sierra, Barcial, Dolores Aguirre, Yonnet i Los Maños per a Francisco Montero.
  • Diumenge, 19 de juliol. Corrida de Raso de Portillo per a Fernando Robleño, Gómez del Pilar i Maxime Solera.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.