El llibre de la Monumental arriba a Madrid per San Isidro

En una fira de San Isidro sense presència catalana per primer cop en molts anys, la Catalunya taurina tindrà el seu lloc en el serial madrileny amb la presentació de l’obra ‘La Monumental de Barcelona, de Joaquín Bernadó a José Tomás’.

José Luis Cantos presentarà la tercera part de la seva trilogia de la centenària plaça del carrer de la Marina a Las Ventas. L’obra, que ja va ser presentada a Barcelona el passat mes d’abril, recorrerà diferents ciutats de la geografia. Per a aquesta ocasió, l’acte, organitzat amb la col·laboració del Centro de Asuntos Taurinos de la Comunidad de Madrid, comptarà amb Carlos Abella i amb el mestre Joaquín Bernadó, figura que dóna començament a l’etapa de la qual tracta aquest tercer tom de la història de la Monumental catalana. 
Com és habitual, l’autor farà la presentació acompanyat d’imatges, vídeos musicals i veus dels protagonistes que apareixen al llibre. Serà la Sala Antonio Bienvenida la que aculli l’acte cultural de marcat accent català, el proper dissabte 14 de maig a les 12:30 hores.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.