Mario Vilau talla dues orelles a Albacete

L’alumne de l’Escola Taurina de Catalunya Mario Vilau ha triomfat amb rotunditat en la seva presentació en públic.

Vilau ha torejat una classe pràctica a la plaça de toros d’Albacete on ha desorellat el seu oponent de la ramaderia de Los Chospes, després de realitzar una gran faena majoritàriament al natural.

El diumenge passat, al mateix Vilau li va tocar viure una prova dura, va participar en el II Bolsín Taurino Ciudad de Cariñena, on va haver de front a vaques de comportament difícil. També hi va actuar amb èxit l’alumne Hugo Casado, que va ser seleccionat per passar de fase.

El proper diumenge, 6 de març, els alumnes de l’escola participaran en l’homenatge que la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya ha organitzat per a Serafín Marín en motiu del 20è aniversari de matador de toros. La jornada començarà a les 11h a la finca Cucala, a Alcalà de Xivert (Castelló). Es lidiaran quatre novells de Buenaventura per a Serafín Marín, Mario Vilau, Hugo Casado i Alba Caro. Posteriorment, hi haurà un dinar de germanor a la mateixa ramaderia. El preu és de 40€ per persona o de 50€ en autocar i per assistir-hi es pot contactar amb la propia Federació, amb l’Escola Taurina de Catalunya, amb UTYAC o la Penya José Tomás de Barcelona.