Primera de fira a la Casa de Madrid

El divendres passat van tornar les tradicionals conferències a la Casa de Madrid a Barcelona després de quatre anys d’absència.

El cicle de conferències, sota el nom de Feria de Otoño i organitzat per Fernando del Arco, es va iniciar amb la presentació del llibre Cerco (nacionalista) a la fiesta del periodista de l’ABC Ángel González Abad. El llibre és un recull dels articles, tots relacionats amb la Catalunya Taurina, que ell mateix ha anat publicant des de l’any 2010 en el seu espai setmanal al diari ABC. González Abad no s’oblida de ningú. Dedica articles a cadascuna de les penyes catalanes, a la Federació, a l’aficionat en general i també a aquesta pàgina.

L’acte va començar amb la lectura d’una carta per part de Fernando del Arco adreçada a Luís María Gibert i va continuar amb la intervenció de Paco Píriz, que va repassar la trajectòria del periodista i el seu lligam amb Catalunya. Va destacar la fàcil comprensió de la lectura i va lamentar que no hi hagi més periodistes com Abad per donar veu als aficionats catalans.

Ángel González Abad va centrar-se en la persecució que estem patint els amants de la tauromàquia i va proposar crear un lobby taurí que defensi els nostres interessos.

L’acte va finalitzar amb un col·loqui entre els aficionats i els conferenciants amb vàries preguntes i intervencions.

La pròxima conferència, a càrrec de Carlos Abella, serà el proper divendres 13 i constarà de la presentació del llibre ¡Derecho al toro!: un lenguaje taurino y su influencia en lo cotidiano i d’una conferència sobre Luis Miguel Dominguín i Barcelona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.