Serafín Marín amb victorinos a la Vall d’Uixó

El torero català de Montcada i Reixac Serafín Marín inaugurarà la seva temporada a la població de la Vall d’Uixó, a Castelló. La data prevista és la del diumenge 21 de febrer, en un festival benèfic matinal a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i l’Associació de l’Alzheimer.

La Federació de Penyes i Comissions Taurines col·labora en el festival, que ha estat presentat a la Biblioteca Municipal de la localitat amb la presència de l’empresari organitzador, Carlos Puertas. Es lidiaran toros de Victorino Martín per Rafaelillo, Serafín Marín, Paco Ramos, Salvador Cortés, Antonio Nazaré i el noveller Fernando Beltrán, que lidiarà dos novells d’Urcola.

S’instal·larà una plaça de toros portàtil per a l’ocasió, de 3600 localitats. De cada entrada venuda, 1,50 euros aniran destinats a l’AECC i altres 0,50 euros per a l’Associació de l’Alzheimer. D’aquesta manera el toreig compleix, un cop més, amb la seva cara més solidària, alhora que aquesta zona del llevant podrà veure lidiar els toros d’un ferro que porta absent de la capital diverses temporades, tot i la demanda que hi ha a la zona per aquest tipus de ramaderies.

Cartell del festival a benefici de l'AECC i l'alzheimer.
Cartell del festival a benefici de l’AECC i l’alzheimer.

Foto: Ana Escribano.

Un comentario en “Serafín Marín amb victorinos a la Vall d’Uixó

  1. El ayuntamiento de Vall d´Uixó no ha querido ceder los terrenos para el festival. Es un gobierno tripartito Psoe,Compromís e IUnida. La capital del toro se queda sin toros por culpa de unos gobernantes sectarios.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.