El Círculo Cultural Taurino de Tarragona se’n va als toros

L’afició de Tarragona segueix lluitant per mantenir la seva passió viva.  El Círculo Cultural Taurino de Tarragona, després de celebrar amb èxit la seva gala anual que va comptar amb la presència de Rafaelillo, organitza un viatge a les falles de València.

El viatge es realitzarà el dia 13 de març, la jornada més completa de la fira. Pel matí, a les onze, tindrà lloc el “Concurso Nacional de Recortes” on s’aprofitarà per llegir un manifest taurí. A les tres de la tarda hi haurà una concentració de penyes, associacions, aficionats i professionals per començar, a dos quarts de quatre, la manifestació en defensa de la tauromàquia, la cultura i la llibertat del poble. A les cinc de la tarda començarà la corrida d’Adolfo Martín en la que hi actuaran Rafaelillo, Manuel Escribano i Paco Ureña.

Els preus del viatge, que inclou entrada per la corrida, pel concurs de recortes i autocar, seran els següents:

  • Socis: 50€
  • No socis: 55€

El Círuclo Cultural Taurino de Tarragona recomana que no s’esperi a l’últim dia per efectuar la reserva, que es podrà fer directament al seu local o a través dels telèfons següents: 660 67 76 73 i 659 47 53 42. Les inscripcions es tancaran el dia 1 de març.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.