Set dies de toros a Santa Bàrbara (Tarragona)

Després de la reeixida jornada reivindicativa taurina de diumenge a Sant Jaume d’Enveja, la temporada de toros al sud de Catalunya arriba a Santa Bàrbara. En set dies acollirà 13 actes taurins.

El divendres 1 de juliol, el municipi de Santa Bàrbara començarà el muntatge de la seva plaça de toros. Serà una setmana després, el divendres 8 de juliol, quan s’iniciaran set dies de bous que es prolongaran fins el dissabte dia 16. Només el diumenge hi haurà descans.

El bou capllaçat i el bou embolat seran les modalitats que predominin en les festes patrocinades pel propi ajuntament de la localitat. Tindran protagonisme les ramaderies catalanes d’Hilario Príncep, de Lligallo del Gànguil, i de Fernando Mansilla, d’Ulldecona, ambdues de Tarragona. També hi participaran les d’ Arriazu, Fernando Machancoses, José Vicente Machancoses, Vicente Benavent i Hermanos Marcén.

Per tant, Santa Bàrbara, situada a la comarca tarragonina del Montsià, es converteix en protagonista taurina durant la primera quinzena del mes de juliol. Aquest el programa complet de bous:


Santa Bàrbara

Foto: Terra de Bous

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.