El sopar de la UTYAC rep a Alfonso Casado

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) celebra aquest divendres una nova edició dels seus sopars mensuals. Aquest, però, serà el primer que es durà a terme des que el Tribunal Constitucional dictés sentència. Un motiu més per continuar amb els actes taurins.

En aquesta ocasió, el matador de toros català Alfonso Casado, nascut a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), serà el convidat al sopar de la UTYAC. Casado va prendre l’alternativa a la ja despareguda plaça de Santa Eugènia de Girona, l’última otorgada a aquella arena. Va ser l’any 2003, en un cartell format per López Chaves i el tambè català Miguel Ángel. El toro de la cerimònia pertanyia al ferro d’Hilario Serrano, de nom Guajiro, marcat amb el número 8 i de 548 kilos de pes. Va triomfar, aconseguint una orella de cada toro del seu lot.

El seu debut a la Monumental va ser l’11 de setembre del 2005, tallant una orella a un toro de Ramón Flores. Resultat que va repetir en una altra de les seves actuacions a Barcelona, el 26 d’agost del 2007, davant una corrida de El Sierro. Una vegada va penjar el vestit de torejar, Casado es va incorporar a l’Escola Taurina de Catalunya per exercir com a professor, a principis del 2011. Aquesta etapa va finalitzar al cap d’un any.

Aquest és un breu resum de la trajectòria del pròxim convidat al sopar mensual de la UTYAC. De tot això i moltes coses més es podrà parlar i conèixer el proper divendres. El col·loqui amb Alfonso Casado es realitzarà abans del sopar. L’acte començarà a les 20:30 hores. Com és habitual, el lloc serà el Bar El Jardín (Avinguda Vidal i Barraquer, 12, de Badalona).

Pel bon funcionament de l’acte, és necessari fer la reserva per acudir-hi. A través del correu electrònic secretaria.utyac@gmail.com es pot confirmar la assistència.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.