Toros a Xerta per Sant Martí

La flama de la temporada taurina a les Terres de l’Ebre encara no s’apaga. Tot i estar al mes de novembre, els toros continuen protagonitzant les festes d’algunes localitats tarragonines, com ara és el cas de Xerta, a la comarca del Baix Ebre.

Des del passat divendres, Xerta celebra bous al carrer, embolats i activitats infantils en un intens cap de setmana. Festes que posaran punt i final el proper dijous, dia 10 de novembre. A la seva programació per a aquesta jornada, quan arribin les 16:00 hores, una vaqueta recorrerà els carrers del municipi. L’embolat d’un toro de Germán Vidal (ramaderia castellonenca de Cabanes) a les 20:30 hores, a càrrec dels Emboladors de Masdenverge (Tarragona) serà l’últim acte de toros. Abans, però, els més joves podran disfrutar amb la solta de Lucero.

La Penya Lo Burladero de Xerta, organitzadora dels actes amb la col·laboració de l’ajuntament del municipi, no serà qui tanqui l’any de toros. Quan arribi desembre, Camarles agafarà el relleu per posar, si res no canvia, punt i final a la temporada 2016.

Aquest és el cartell de les festes de Sant Martí d’enguany:

Xerta 2016

Foto: Eusebi Llaó

Un comentario en “Toros a Xerta per Sant Martí

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.