Triomfal cap de setmana de Maxime Solera

Maxime Solera segueix en un gran moment de forma. Després de la seva bona presentació a Las Ventas on va donar una volta a l’arena, aquest cap de setmana va triomfar per partida doble.

El dissabte, 24 d’agost, va torejar a Saint-Gilles (França) un desafiament ramader entre Cuillé i Málaga. En el primer novell de la tarda, de Cuillé, va donar una volta a l’arena després d’una estocada al segon intent que va ser la rúbrica a una feina entregada per les dues banyes. Solera el va rebre amb una llarga canviada i tot seguit unes templades veròniques també de genolls. El noveller va posar banderilles, com feia quan torejava sense cavalls, i va resultar enganxat en el segon parell.

El segon novell de la tarda, de Málaga, va ser més complicat i li va tallar una orella a base de voluntat i entrega. En aquest novell també va tenir un ensurt quan l’animal el va enganxar i li va propinar una forta voltereta sense conseqüències.

El cartell el van completar els novellers francesos Carlos Olsina (orella i orella) i El Rafi (orella i silenci).

L’endemà, 25 d’agost, va torejar a Checa (Guadalajara) una novellada d’Antonio San Román. Solera va tallar una orella al seu primer oponent i dues en el segon. La firmesa i l’entrega acompanyades de dues grans estocades va propiciar que el de Fos-sur-Mer  sortís per la porta gran. També hi va sortir David Garzón (silenci i dues orelles). José Manuel va escoltar dos silencis.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.