La UTYAC fitxa a Salvador Boix

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) ja ha trobat convidat pels seus sopars de cada primer divendres de mes.

En aquesta ocasió, els socis de la UTYAC, i aficionats en general, podran compartir un col·loqui-sopar amb Salvador Boix, actual apoderat de José Tomás. Com és habitual, l’acte constarà d’una primera part de xerrada entre el convidat i Paco Píriz, president de l’entitat, que tractarà sobre diferents temes. Abans de donar per finalitzat el col·loqui i procedir a sopar, s’obrirà un torn de preguntes per a que tots els allà presents puguin conversar amb Salvador Boix. Posteriorment, es començarà a sopar.

Aquelles persones interessades en acudir al sopar del proper divendres 2 de desembre hauran de reservar lloc a través del correu secretaria.utyac@gmail.com per facilitar l’organització de l’acte i per evitar quedar-se sense plaça.

Recordem que els sopars de la UTYAC tenen lloc al restaurant El Jardín, situat al carrer Vidal i Barraquer 12 de Badalona. En aquesta ocasió, el coloqui començarà a les 20:30 hores.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.