Vilau i Casado comencen la temporada el mes que ve

Ja ha començat el compte enrere pels dos novellers avantatjats de l’Escola Taurina de Catalunya, que precisament ahir va complir 25 anys d’història.

Mario Vilau i Hugo Casado han sigut dos dels dotze seleccionats per participar el pròxim 11 de febrer a la tempta classificatòria per a la final del IX Bolsín Taurino La Carlota, que es disputarà als jardins taurins de l’Hotel El Pilar (La Carlota) el proper 9 de març. El jurat seleccionarà als tres novellers finalistes que mataran la classe pràctica (de llums) amb erals de la ramadería Toros de la Plata.

Des de l’obertura del termini d’inscripcions, la comissió organitzadora va rebre més de 100 sol·licituts de novellers d’escoles taurines nacionals i internacionals.

Els catalans competiran contra Sergio Rollón (Fundación El Juli), Alejandro González (E.T. Albacete), Carlos Tirado (E.T. La Algaba), Miguel Ostos (E.T. Écija), Blas Márquez (E.T. Jaén), Alejandro Casado (E.T. Guadalajara), Ángel Pérez (E.T. Ubrique), Dennis Martín (E.T. Almería), Miguel Osorio (E.T. Sevilla) i Julio Méndez (E.T. Badajoz).