L’ADAC de Ceret escull l’obra per al seu cartell

A falta de tres mesos per a la seva celebració, la fira francesa de Ceret ja té cartell. Després de publicar les seves combinacions, l’ADAC, l’associació organitzadora, ha anunciat l’obra que anuncia els tres espectacles.

Aquest 2016, Jerome Pradet és l’autor del cartell de la important fira ceretana. La figura d’un picador (autèntic protagonista aquí en contra del que és habitual en la majoria de les places) il·lustra l’obra que acull els noms i dates d’aquest any. Unes dates que s’han vist retardades respecte a les habituals i que han quedat de la següent manera:

  • Dissabte 16 juliol: Toros d’Aurelio Hernando (encast Veragua) per Curro Díaz, Iván Fandiño i Pérez Mota.
  • Diumenge 17 juliol (matinal): Novells de Mario y Herederos de Manuel Vinhas (encast Santa Coloma via Joaquín Buendía Peña) per Guillermo Valencia, Abel Robles i Sebastián Castillo.
  • Diumenge 17 juliol (tarda): Toros de Saltillo (encast Marqués de Saltillo) per a Fernando Robleño, Alberto Aguilar i José Carlos Venegas.

El passat mes de novembre, l’ADAC ja va publicar les fotografies dels toros que es lidiaràn i que ja es van poder veure aquí, en aquest enllaç: Ceret, amb ramaderies i dates


ADAC Ceret 2016
Cartell obra de Jerome Pradet

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.