Alejandro somriu a Nimes

El catalá Alejandro de Benito, de l’Escola Taurina de Catalunya,  es troba amb un bon toro a Nimes i aconsegueix una orella meritòria,  tot i que el vent li complica el lluiment en algunes fases de la part de muleta.

4 vedells de la ramaderia francesa de Gallón, ben presentats però de diferent comportament, el millor animal va ser el primer. El segon va ser mes complicat. Al tercer se li va honrar amb la volta a l’anell. Per a: Matheu Julian, palmes després d’un avís. Folco Jullien, palmes després de dos avisos. Alejandro de Benito, orella. Clémentito, orella.

El francès Matheu Julián, es despedía de la seva etapa com a noveller sense picadors. Va demostrar determinació i perseverança davant d’un bou sense ritme i de vegades perillós. Va treure el millor que podia del seu oponent i va aconseguir bones passades naturals.  trofeo. Aplausos después de una revisión.

Folco Jullien es va topar amb el millor animal de la tarda. Tot i que va clavar banderilles ell mateix, va tenir algunes dificultats abans de clavar bé un parell al quiebro. Amb la muleta, no va saber extreure el profit de la noblesa del seu adversari, i va haver d’entrar a matar en varies ocasions.

El català Alejandro de Benito, va iniciar de genolls la seva feina capotera, i després es va lluir amb bones veròniques. El toro des del primer moment responia directament a la presentació dels enganys. Venia fort i al galop. Alejandro va aconseguir una feina bella i elegant, que va abaixar el ritme als compassos final.

Després d’una bona salutació amb el capot, el novell de Clementito, es va fixar bé amb la muleta. El jove va aconseguir satisfer al públic assistent amb un toreig fresc i alegre, portant al bou completament enganxat enrere de la tela. Va guanyar una orella i se’l va declarar triomfador de la tarda.Un comentario en “Alejandro somriu a Nimes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.