Avança el Curso de Aficionados Prácticos

El Curso de Aficionados Prácticos de Catalunya és a punt d’arribar al seu equador. El curs, que va donar començament el 13 de gener, prossegueix amb els seus entrenaments dominicals a l’esplanada del Cim Vallès, en la localitat barcelonina de Santa Perpètua de la Mogoda, on una trentena d’alumnes, de tots dos sexes i totes les edats, posen la seva obstinació a manejar la capa i la muleta.

Diumenge passat, 27 de gener, els alumnes, acompanyats pels professors, van tenir la primera classe pràctica, quan es van desplaçar fins a Vinaceite, a Terol, per anar posant en prova els coneixements adquirits. El bestiar, compost

Fernando Azuaga.

per set vaquetes, era del ramader Iván López, que va ser bon col·laborador per als alumnes i va contribuir a passar un gran matí de toros. Molts dels alumnes comprovaven per primera vegada l’experiència de posar-se davant d’aquests animals i les sensacions no van poder ser millors. A més, el jurat va prendre nota de les seves actuacions per tal d’anar seleccionant els tres finalistes.

D’aquesta manera, i diumenge a diumenge, el curs camina cap a la final, que serà el proper 10 de març a Céret, a la Catalunya francesa. Abans, el 24 de febrer, tindran la segona i última prova pràctica amb animals del Curso.

Verónica Moreno.
Pedro Beltrán.
Jordi Bertrán.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.