Els guanyadors del sorteig de la UTYAC al I Congreso

Edicions Bellaterra, Enrique Pastor i Serafín Marín van col·laborar amb la Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya al I Congreso Taurino de Catalunya. Una col·lecció “Muletazos” de llibres taurins, una pintura taurina i una capa van ser donats, respectivament, pels seus propietaris a la UTYAC, per poder recaptar fons i fer front a les despeses del Congreso.

El diumenge, abans de finalitzar l’acte, van ser sortejats davant el més del centenar d’assistents. Així, la col·lecció“Muletazos” va ser premiada amb el número 293 i la seva guanyadora va ser Natividad Novella, sòcia de UTYAC, que recollia feliç el lot de llibres de l’editorial Edicions Bellaterra, compost per 17 interessants exemplars.

L’obra de pintura, l’autor de la qual és Enrique Pastor (que exposava una magnífica col·lecció de les seves obres a la sala durant els tres dies), va anar a parar a les mans del president de la FETC, Luis María Gibert. En aquesta ocasió, el nombre que es va extreure va ser el 65.

L’últim sorteig es va realitzar per al lliurament de la capa de Serafín Marín. El número va ser el 99, però el posseïdor del bitllet no es trobava a la sala. Tal com allí es va informar, la persona que tingui aquest bitllet premiat ha de posar-se en contacte amb l’entitat organitzadora a través del seu correu electrònic, utyac@hotmail.com.

Una bonica manera de concloure els actes, gràcies a la generositat i compromís de les persones que, desinteressadament, van lliurar a la UTYAC els objectes.

La guanyadora amb el lot de llibres.
L’autor de l’obra amb el guanyador.
La capa de Serafín, premiada amb el número 99, a l’espera de trobar el seu guanyador

Un comentario en “Els guanyadors del sorteig de la UTYAC al I Congreso

  1. Ya ha aparecido el ganador del capote del maestro Serafín Marín. José Sabina es el ganador, con el boleto premiado con el número 99. Felicidades, José.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.