BARCELONA “Una afición sin precedentes”

Amb motiu de les festes de San Isidro, la Casa de Madrid a Barcelona torna a albergar una conferència taurina. Serà el proper divendres 10 de maig, i en aquesta ocasió Jose Luis Cantos Torres, autor de la biogràfia de La Monumental, es centrarà en l’afició taurina de Barcelona.

A partir de les 19:30 hores i al saló, ja conegut pels afeccionats que tantes vegades a albergat conferències i xerrades taurines i pel que han passat les figures més rellevants que han triomfat a La Monumental, Jose Luis Cantos Torres parlarà de toros, centrant-se en l’afició.

Sota el títol BARCELONA “Una afición sin precedentes”, l’acte comptarà amb un gran contingut multimèdia on es podran veure més de 200 fotografies i on també es podrà gaudir de 6 vídeos històrics de la plaça de Barcelona entre els anys 1834 i 1965, e intentarà revelar i tornar a descobrir perquè Barcelona ha estat la ciutat més taurina en la història.

Cal recordar que l’ entrada es gratuïta i que la Casa de Madrid està al carrer Ausias March 37, prop de les parades de Metro de Tetuan (L2) o Arc de Triomf (L1).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.